Za tujce je izjemnega pomena, da se čim prej naučijo sporazumevati v slovenščini, saj to zvišuje njihovo zmožnost za rast in razvoj, kar pa posledično vpliva na boljšo kakovost življenja in delovnega procesa.

V kolikor za učenje slovenščine zainteresirani oz. poznate koga, ki bi si to želel, vas obveščamo, da bomo jeseni začeli izvajati tečaj slovenščine na osnovni ravni.

Predviden začetek je 7. oktobra 2021. Srečanja bodo v živo: 1x na teden, in sicer ob četrtkih od 9.00 do 12.00 (štiri šolske ure) na CDI Univerzumu, Grošljeva 4, Ljubljana. Tečaj bo obsegal 60 ur. Cena je 100 €.

V tečaju se boste naučili osnovne komunikacije v slovenskem jeziku in dobili usmeritve za učenje jezika doma; tisti, ki pa želite opraviti izpit iz znanja slovenščine na osnovni ravni (npr. za pridobitev državljanstva), pa se seznanite tudi z vsebinami in strukturo izpita. Pri učenju jezika si boste lahko pomagali z interaktivnim gradivom uporabne slovenščine.

V kolikor ste zainteresirani za vključitev, izpolnite prijavnico v priponki in jo pošljite na spodnji elektronski naslov.

Več informacij na:

 

Lepo vabljeni v našo družbo!